O'TAGINE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij O'Tagine. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 7:39 De couscous was te pikant waardoor er geen smaak was van kip en groenten !
20 mei 2024 om 16:45 Het eten was heerlijk en nog goed warm!!! Alleen een tip : Gebruik lekvrije verpakkingen.
9 mei 2024 om 22:20 Weinig smaak en weinig vlees
24 mrt 2024 om 14:15 Beste couscous van het stad. Eerlijk is eerlijk
3 mrt 2024 om 0:27 Eten was lekker
31 jan 2024 om 21:07 Top ben zeer tevreden ook van eten
7 sep 2023 om 22:10 Ik heb graag dat jullie de harira soep in de emmer voor 2 personen in doen nu heb ik klein potje gehad en ik kwam zelf niet aan de pot die ik normaal krijg voor 2 personen
24 aug 2023 om 21:40 Altijd super en heel lekker eten
12 jun 2023 om 9:20 Otagin vegetarisch besteld.. couscous niet bijgekeregen . Heb gebeld dat we op resto wel couscous erbij kregen. Via take away niet werd er gezegd. Normaal gingen ze couscous sturen . 2x gebeld niemand is langsgekomen. Vond Niet vriendelijk..
15 apr 2023 om 21:24 Eerste keer take away. Super lekker en correcte service
13 jan 2023 om 22:15 Zeer lekker, grote porties. Zeker het geld en wachten waard. De levering was ook zeer snel. Het eten kwam super warm aan, heb het nog moeten laten afkoelen. Zeker een aanrader :)